Over ons

Home / Over ons

Over Expertise Centrum

Expertise Centrum is een onafhankelijk expertise bureau dat zich richt op vervoerders aansprakelijkheidsverzekeringen. Wij staan voor zowel deskundig advies als tastbare resultaten, en bieden eerlijke en directe oplossingen zonder onnodige jargon. Wij proberen altijd het beste objectieve advies te geven en de inspecties zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren met volledige transparantie naar de opdrachtgever.

Ons team van specialisten biedt expertises op diverse terreinen: 

  • Versproducten
  • Geconditioneerde vracht
  • Verstekelingen
  • Tactisch diefstal onderzoek
  • Magazijninspecties
  • Beveiligingsbeheer
  • Inspecties vóór verzending

Uw vertrouwde partner voor op maat gemaakte expertises

Expertise Centrum is dé expert op het gebied van schade-expertises voor vervoerders aansprakelijkheidsverzekeringen. Wij werken nauw samen met transportbedrijven en verzekeraars om snel en effectief aansprakelijkheidskwesties te beoordelen. Met onze uitgebreide ervaring in deze specifieke sector begrijpen wij de unieke uitdagingen waarmee vervoerders te maken krijgen, van schade aan goederen tot claims die ontstaan door transportgerelateerde incidenten.

Waarom kiezen voor Expertise Centrum?

  1. Snel Schakelen bij Schadeclaims
    Wij weten dat schade in de transportsector vaak direct ingrijpt op uw bedrijfsvoering en dat snel handelen essentieel is. Bij Expertise Centrum schakelen we snel, zodat uw claim zo efficiënt mogelijk wordt afgehandeld. Vanaf het moment dat wij uw melding ontvangen, zetten wij direct ons team van experts in om de situatie te beoordelen, ter plaatse te gaan indien nodig, en u snel van een grondige rapportage te voorzien. Dit zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk duidelijkheid heeft en stappen kunt ondernemen.

  2. Flexibele Prijsstelling op Maat
    Niet elke schade is hetzelfde, en dat geldt ook voor onze tarieven. Of het nu gaat om een kleine schadeclaim waarbij snel expertise nodig is of om een complexe aansprakelijkheidszaak die diepgaand onderzoek vergt, wij bieden flexibele prijzen die zijn afgestemd op de grootte en complexiteit van de klus. Zo krijgt u altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding en betaalt u alleen voor wat u nodig heeft.

  3. Gespecialiseerde Expertise in Transportaansprakelijkheid
    Ons team beschikt over diepgaande kennis van vervoerders aansprakelijkheidsverzekeringen en transportgerelateerde claims. Of het nu gaat om CMR-aansprakelijkheid, ladingverlies, schade aan voertuigen, of vertragingen, wij begrijpen de juridische en verzekeringstechnische nuances van dit vakgebied. Hierdoor kunnen we niet alleen snel en deskundig handelen, maar ook waardevolle adviezen geven over het minimaliseren van risico’s en toekomstige claims.

Bekijk de diensten die wij u kunnen bieden

Neem vandaag contact met ons op om te ontdekken hoe onze op maat gemaakte oplossingen en deskundige diensten aan uw unieke behoeften kunnen voldoen. Wij staan voor u klaar!